27 sep 2015
Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 2

Anden og sidste afdeling FI Cup i motocross på Svebølle

I dag kørte jeg efterårets anden og sidste afdeling af FI Cup’et, som blev kørt i Svebølle. Vejret var fantastisk og bane var super god og jeg satte 2. hurtigste tid i tidskvallen. I 1. heat kom jeg rimelig godt fra start, og hele heatet igennem havde jeg det fedeste race med Albert Legaard, hvor jeg skiftedes til at tage føringen, men til sidste endte det med at Albert kom forbi med og kørte først over målstregen, bare et enkelt sekund fra mig. I 2. heat kom jeg også okay fra start, og kørte over målstregen igen som 2’er. Så samlet på dagen blev det til en 2. plads og det samlede FI Cup også en 2. plads, absolut ikke så ringe endda…

Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 5 Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 4 Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 3 Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 1 Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 6 Crosscar Motocross FI Cup Sveboelle 7