17 sep 2017
Crosscar DM Haderslev 1

Sidste afdeling af DM Mini i Haderslev

Sidste afdeling af DM Mini blev kørt i lørdags i Haderlev. Det var første gang jeg kørte på den motocrossbanen, og banen var super fin, trods de sidste ugers regnvejr. Der blev kørt et flot motocross ræs. Jeg fik en super tid i kvallen, så jeg trak ind til bom som 2’er. Første heat væltede jeg desværre 2 gange, kom ned som 14’er, men fik kørt mig flot op som 6’er. Andet heat et mindre styrt, og kørte igen ind som 6’er. Jeg blev samlet 5’er på dagen.

I den samlede DM stilling blev jeg 6’er.

Det har været en super fed og lærerig sæson, og ikke mindst en super dejlig stemning gennem hele sæsonen.

 

Crosscar DM Haderslev 2Crosscar DM Haderslev 3 Crosscar DM Haderslev 4 Crosscar DM Haderslev 5Crosscar DM Haderslev 8 Crosscar DM Haderslev 7 Crosscar DM Haderslev 6